bel ons +31 (0)85 044 18 96
Producenten
Jouw productinformatie snel communiceren naar de hele foodketen? Vind hier meer informatie voor producenten, van groot tot klein.
Groothandels
Eenvoudig productinformatie ontvangen van je producenten? Vind hier meer informatie voor groothandels, retail en bestelsites.
Afnemers
Wil je je assortiment bevattelijk hebben? Vind hier informatie voor afnemers zoals zorg, cateraars, horeca en vers-detailhandel.

Ondersteuning, advies en workshops

Onze voedingskundigen staan voor je klaar

Helpdesk

De voedingskundige accountmanagers van PS in foodservice ondersteunen producenten telefonisch en digitaal bij de invoer van productinformatie. Daarnaast geven zij advies en ondersteuning en hebben door jarenlange ervaring veel kennis over productinformatie.

Producent is zelf verantwoordelijk

Uiteindelijk ben jij als producent zelf verantwoordelijk voor de ingevoerde productspecificaties en het up-to-date houden van de gegevens. Wij willen je daar graag bij ondersteunen!

Workshops

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom organiseren we voor al onze bestaande én nieuwe relaties diverse workshops & 
cursussen op onze locatie in Bennekom. In België willen we ook workshops gaan organiseren voor producenten. Wil jij ook in één dag alles leren hoe je productinformatie als marketingtool kunt inzetten met hulp van PS? Laat het ons weten, dan gaan we ook een workshop opzetten in België.

 

Marketingworkshop

Via PS in foodservice kun je al je productinformatie op één centrale plek borgen en delen, maar wist je dat je PS in foodservice ook kunt inzetten als marketingtool? Leer meer hierover tijdens onze marketingworkshop; maak van je productinfo een marketingtool. In een halve dag leer je hoe je de voordelen van PS optimaliseert voor jezelf en voor je relaties. Bekijk hier de agenda.

 

Introductiecursus Productenbeheer

Nieuwe producenten krijgen een introductiecursus. Tijdens deze introductiecursus ben je in één dagdeel helemaal op de hoogte van hoe jij PS in foodservice optimaal kunt inzetten. Ook krijg je direct uitleg over het invoeren van productinformatie in de Data Entry.

 

Producenten- en groothandelbijeenkomst

Deze bijeenkomst is speciaal voor nieuwe producenten. Nicole Kleuskens vertelt over PS in foodservice, wat de voordelen zijn om data digitaal te borgen én wat er gebeurt met jouw productinformatie.

 

Meer informatie of aanmelden? Klik hier voor de agenda. Als je niet in de gelegenheid bent een cursus of workshop bij te wonen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

 


Direct meer informatie opvragen

Overige tools voor Producenten

Wat doet PS in foodservice voor jou?

Via PS in foodservice kun je alle informatie van jouw producten op één cen...

Lees verder
Starten met PS in foodservice

Wil je starten met PS in foodservice? Dat kan!

Starten is heel eenvoudig, meer dan 900 p...

Lees verder
FoodBook

Het FoodBook is een gratis online overzicht van alle publieke producten in d...

Lees verder
FoodBook Op Maat

Met het FoodBook Op Maat heb je je eigen assortimen...

Lees verder
Verrijk je eigen website of bestelsite

De allergenenwetgeving is ook van toepassing op bestelsites en websites, PS ...

Lees verder
Ondersteuning, advies en workshops
Helpdesk

De voedingskundige accountmanagers van PS in foodservice onders...

Lees verder
Rekentools en apps

Wij bieden jouw afnemers de mogelijkheid om te rekenen, recepten samen te st...

Lees verder