bel ons +31 (0)85 044 18 96

Over PS in foodservice

Borg, deel, gebruik

PS in foodservice is dé centrale plaats voor productinformatie. Vele grote én kleine producenten plaatsen hun productinformatie in de database. Afnemers en groothandels gebruiken deze informatie om hun patiënten, gasten en klanten te adviseren en informeren. PS maakt het daarmee mogelijk om productinformatie te borgen, delen en vinden.

Één centrale plaats

PS merkt dat er steeds meer behoefte is aan gecontroleerde productinformatie die centraal te borgen en te vinden is. En wat is dan beter dan productinformatie op één centrale plaats beschikbaar te stellen en vanuit die plaats iedereen van informatie te voorzien? Dat doet PS in foodservice.

Een snelle groei

PS in foodservice is in 2010 opgericht. De basis van PS in foodservice vormt een database voor de zorg die in 2010 is overgenomen. Vanuit deze basis is PS in foodservice in korte tijd snel gegroeid. Zowel het bedrijf op zich als de producten in de database. Inmiddels hebben we er bijna 200.000! 

We zijn in 2010 gestart met 8.000 producten en 80 merken. In juli 2016 hebben we 198.000 producten in de database! PS blijft groeien.

Working Apart Together, WAT-pand

PS in foodservice is samen met haar zusterbedrijven Foodstep Fan FactoryFoodservice Network , Shoot my food/ communicationsFood Inspiration en Spring Instituut gevestigd in het WAT-pand te Bennekom. WAT staat voor Working Apart Together. Iedere organisatie binnen het pand werkt vanuit haar eigen filosofie, maar door met elkaar te delen kunnen we vermenigvuldigen. 

Een vraag? Neem contact met ons op!